Om Danafrika

Historien bag Danafrika

Danafrika er en restaurant og butik liggende på Nordre Fasanvej mellem Nørrebro og Frederiksbjerg.

Interessen for at drive en afrikansk restaurant handler også om afrikansk mad- og drikkevarer i Danmark. Madbananer, yamsrødder, cassawa, chili, ingefær, rød palmeolie, krydderier, tørrede rejer, fisk, ris, bissap, kinkéliba, thé og øl fra forskellige afrikanske lande – det hele skal kunne købes i København, syntes Sidibé og hele familien allerede for 20 år siden. Import og butik kom først – det var i 2003. Siden åbnede caféen og duften af afrikanske madretter både fra Vest- og Østafrika begyndte at sætte sit præg på lokalerne. I starten var det en stor udfordring af finde kunderne, men deltagelse i diverse festivals kom til at spille en stor rolle. 

Stor flexibilitet, netværk, masser af engagement i kulturbegivenheder som Images of Africa (xxx), Couleur Café (link) og større fester var baggrunden for at der kom gang i gryderne i Danafrika.  Hertil kommer en lang række møder og arrangementer med fællesspisning i foreningen Danafrika Kultur, som også startede i 2003.  Sidibé var også  i flere år involveret i COOP’s interne kultur- og medarbejderforening, hvor Danafrika ofte stod for organisering af både afrikansk mad og underholdning.  I 20xx fik Danafrika officiel status af restaurant med tilhørende bevilling.

Her i 2020 tilbyder restauranten afrikanske middagsretter hver dag fra tirsdag til søndag – enten til spisning på stedet eller som take away.  Hertil kan nydes øl fra både Ghana, Kenya, etc.etc.  Afrikansk mad til selskaber, organisationer eller bestemte begivenheder, fester, kulturmøder etc. leveres gerne; der kan vælges og sammensættes forskellige retter efter ønske.

Efter en hel del års erfaring med import, afrikanske mad- og drikkevarer deler Sidibé gerne ud af sin viden som iværksætter.  Er du interesseret i at høre mere om, hvordan varer fra Afrika kan komme til Danmark, så kontakt Danafrika. 

Interessen for at drive en afrikansk restaurant handler også om afrikansk mad- og drikkevarer i Danmark. Madbananer, yamsrødder, cassawa, chili, ingefær, rød palmeolie, krydderier, tørrede rejer, fisk, ris, bissap, kinkéliba, thé og øl fra forskellige afrikanske lande – det hele skal kunne købes i København, syntes Sidibé og hele familien allerede for 20 år siden. Import og butik kom først – det var i 2003. Siden åbnede caféen og duften af afrikanske madretter både fra Vest- og Østafrika begyndte at sætte sit præg på lokalerne. I starten var det en stor udfordring af finde kunderne, men deltagelse i diverse festivals kom til at spille en stor rolle. 

Teamet bag Danafrika

image-coming-soon

Team member

Beskrivelse af team member 1

image-coming-soon

Team member

Beskrivelse af team member 2

image-coming-soon

Team member

Beskrivelse af team member 3

Hvad siger kunderne

Afhold din næste fødselsdag eller anden begivenhed i vores restaurant

Kontakt os for at høre mere:

Tlf: +45 38 19 99 56
Mobile: +45 38 19 99 56
Mail: danafrika@yahoo.dk